Holland

Om oss

I 2007 vendte Rob og Josien nesa nordover og forlot Nederland til fordel for Røros. Med seg i kofferten hadde de blant annet en lidenskap for ”dutch design”, og de  tok med seg flere nederlandske designgjenstander som de selv brukte til daglig, da de etablerte seg på Røros.

Etter flere år i Norge, og mange gode tilbakemeldinger på produktene, spesielt Dutchtub stampen (klikk her for å se stampen), begynte de å bruke kunnskapen og forbindelsene de hadde til det nederlandske designmiljøet. Med et ønske om å dele disse nederlandske godbitene, igangsatte de derfor import av ulike designprodukter rettet mot kunden som er opptatt av gode opplevelser i kombinasjon med urbant design. Med etableringen av firmaet The Dutch Connection, ønsket de å være den nederlandske forbindelsen mellom Norge og Nederland!

The Dutch Connection selger utradisjonelle og fleksible produkter, og selvfølgelig kun nederlandsk design. Produktene kjennetegnes ved at de har en  morsom vri og ofte alternative bruksområder. De fleste produktene oppfordrer brukerne til å ta i bruk uteområder på en ny måte, og på en måte som gjør at livet kan nytes til det fulle!

Slapp av, koble av hvor som helst og når som helst!

                        

                                 Rob Veldhuis           Josien den Ouden
                                   95901401                  95277893

Norsk